|

Salut TPU va rog ajutati-ma crying De ce cand vreau sa deschid o aplicatie apare : C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe (asta e doar un exemplu si la celalalte aplicatii face la fel)Insufficient system resources exist to complete the requested service.Va rog nu e PC-ul meu si nu as vrea sa-l platesc crying Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac sad

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai de ce sa-l platesti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

Multumesc dar l-am rezolvat dejabig grin trebuia sa reinstalez doar windowsu happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil sistemul e foarte slab si nu raspunde solicitarilor hardware. (procesor, ram, placa video). Daca are instalat un sistem de operare care mananca resurse, acestea nu mai ajung si pentru aplicatii.
Daca am sti mai multe detalii despre configuratia hardware si software, am putea gasi mai multe cauze, iar cei avizati ar face recomandarile care se impun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai un virus. happy Sau mai multi,care folosete toti ramii. Daca se si blocheaza pc-ul e clar ca si procesorul merge la putere maxima si risti sa arzi placade baza. cel mai simplu este sa reinstalezi windowsuk din restart, formatezi partita C (sau unde este instalat windowsul vechi).In asa fel iti goleset hardul de toti virusii, dar si de alte programe, poze, filme etc.Practic sterge tot. Altfel nu va dcum sa poti instala un antivirus, pentru ca antivirusul mananca si el destui rami si nu e posibil.Reinstalezi windowsul. daca nu stii, imi scrii in mesaj privat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Am rezolvat singur, dar mersi de raspuns big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează