| Ene_Maria_Diana_1990 a întrebat:

Vreau sa imi iau un monitor de gaming la 2000 de lei sau un pic mai mult (100-200 lei) si nu stiu ce sa aleg:4k sau 144hz. Vreau sa aiba 27-28 de inch. Nu gasesc niciun monitor la banii astia care sa aiba aceste specificatii. Ce sa aleg? Imi puteti recomanda un monitor? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alexandru303 a răspuns:

Salut! Ma numesc Alex. Am cautat astazi pe diferite site-uri si am gasit un monitor care se incadreaza in cerintele dumneavoastra. Am mai multe obtiuni, aici ai linkurile:
https://bit.ly/2KiZayB Acest monitor se incadereaza in tot ce ai mentionat mai sus si are un pret accesibil. Acest monitor este de marca zowie. Printre cele mai bune produse de calitate de gaming.
https://bit.ly/2yQ8cNZ Acesta nu se incadreaza chiar asa mult in cerintele tale. Are 244 hz si 25 inch, dar poate iti place si iti va schmba parerea.
https://bit.ly/2MukjCd costa mai mult, dar are tot ce ii trebuie. Se merita totii banii daca ai de dat.

Mai multe detalii ai daca accesezi linkurile si citesti un pic informatiile precizate.
Sper sa iti fi ales un monitor pe placul tau. BAFTA!

| Ene_Maria_Diana_1990 explică (pentru alexandru303):

Din pacate nu imi place niciunul. Multumesc oricum!

2 răspunsuri:
| tatarcezar1 a răspuns:

Salut! sincer, daca ai pus si optiunea de 4k, ma gandesc ca ai un pc foarte potent, asa ca...ti as recomanda monitorul asta, IN CAZ CA AI PLACA VIDEO NVIDIA https://www.pcgarage.ro/......nc-165hz/, este 2k si la 165hz, aceste specificatii putand fi atinse DOAR daca folosesti cablul displayport!


SAU DACA ai placa video de la amd ti as recomanda monitorul asta...chiar daca nu i 2k sau 4k...dar e foarte ok pentru jocuri https://www.pcgarage.ro/......ync-240hz/ ( foloseste cablul displayport )