|

Salut TPU! Vreau să îmi updatez Android-ul de la 4.1 Android 6. Există riscul de a pierde informaţiile? Menţionez ca Android 4.1 nu imi oferă posibilitatea de a muta aplicaţiile pe cardul sd. Cat ar dura şi cum să fac asta?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de ce telefon ai, nu ti se va pierde nimic, o sa fie doar cateva modificari ale software-ului. Ca sa-i faci update telefonului trebuie sa intri in Setari > Despre dispozitiv > Actualizare software sa faci asta prin wifi ca sa nu iti consume MB daca esti pe cartela, O sa dureze vreo 5-10 minute maxim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru M4RK):

Daca telefonul nu suporta mai mult de 4. 1 nu merge nici direct din satelit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e de la producator, e posibil sa se pastreze informatiile. Daca nu e de la producator, atunci sigur se vor pierde toate datele din telefon, plus ca e posibil sa nu mai mearga anumite componente: wifi, sonorul, telefonul, camera, senzorii de proximitate, lumina, giroscop, accelerometru, magnetic, GPS,... sau in cel mai rau caz e posibil sa nu mearga deloc telefonul.
E riscanta upgradarea. Daca mai ai si alt telefon sau tableta si dispozitivul la care vrei sa faci upgrade nu e important, adica te poti lipsi de el, atunci poti incerca. Daca insa mai ai nevoie de acel dispozitiv Android, telefon sau tableta, atunci mai bine il lasi asa cum e, pana vei avea altul care sa-l inlocuiasca.
In general, un Android mai nou, e foarte posibil sa nu mai recunoasca componentele mai vechi si sa le lase nefunctionale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Android 4.1 nu cred ca merge updatat pana la 6, si daca va merge sigur o sa iti mearga greu (telefonul nu il poate suporta)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează