| gabriel9977 a întrebat:

vreau sa-mi cumpar Samsung galaxy s6. Oare se merita?

Răspuns Câştigător
| Unicubeii a răspuns:

Helau,ma bucur ca ai pus intrebarea.
Un s6 se merita din punctul meu de vedere, este un telefon bun, dar nu merita banii aceia, plus ca o sa te saturi de toate functiile ''smart'' la un moment dat si nici nu o sa le bagi in seama.
eu am un s5 mini si prima oara cand l-am vazut am ramas uimita de functia care il face rezistent la apa, senzorul de amprenta bla bla, dar la un moment dat (adica dupa 4 zile) m-am plictisit.
Depinde daca ''se merita''. Depinde de cat ai nevoie de acel telefon,depinde de buget.Dar da, este un telefon bun, neluand in considerare sticla de pe spate, spre exemplu daca aveai ceva de plastic nu se lovea asa de tare la o cazatura pe spate, aici este riscul sa se sparga.Alta chestie e ca nu poti sa vezi interiorul telefonului, deoarece nu poti da jos sticla de pe spate, nu este ca un capac.

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Daca dispui de bani si crezi ca esti in stare sa nu il distrugi in cateva zile, merita.
sunt sigur ca e un cost ridicat pentru oricine, si nu cred ca o sa-i scoti un randament telefonului, adica o sa folosesti poate un 25% din posibilitatile ce le ofera acest telefon. din acest punct de vedere nu merita sa il cumperi.

| Oxygen16 a răspuns:

Salut!
Cred ca este un telefon bun, dar mi se pare prea "overpriced"...
Tu ai auzit numai de marcile "Samsung" si "Apple"? Stii ca mai sunt si alte marci care fac telefoane la fel de bune si mai ieftine? Un exemplu ar fi Lenovo(Lenovo S90 mai exact), este un telefon bun ca preformanta, raportul calitate/pret cred ca este prefect, are camera foto cu multi megapixeli(13 mai exact, pe spate si 8 pe fata), procesor quad core, ram de 2 gb, 32 gb intern iar bateria tine vreo 1-2 zile, asta daca te joci mult pe el dar daca nu il butonezi non stop cred ca tine vreo 3-4 zile.Ai mai multe detalii aici: http://www.emag.ro/....../DF9J7MBBM
Sper ca te-am ajutat!
Bafta si ai grija ce alegi!

Întrebări similare