|

Salut TPU! Vreau să-mi iau un telefon dar nu pot sa ma decid pe care sa îl i-au din urmatoare:

1.Samsung note 9

2. iphone 8 plus

3. iphone xr

4. Oneplus 7 pro

Toate sunt telefoane bune cu specificații diferite si de asta nu pot sa ma decid.

Ca sa specific mai bine ce vreau de la un telefon: sa fie un telefon de durata, baterie buna(nu foarte buna), sa aiba ecran bun si nu exagerat de mare, camera buna, sa filmeze 4K la 60fps, si sa imi mearga jocurile(PUBG, Fortnite) bine sa nu am lag ( poate putin lag din cand in cand ).

Daca stiti si alte telefoane să-mi spuneți!????

Dau funda!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

As scoate din ecuatie Note 9 si Iphone 8 plus fiindca sunte telefoane de generatie mai veche (procesoare mai vechi, etc).Mai ramane Oneplus 7 Pro si Iphone XR.In opinea mea ambele o sa te tina mult si bine. Personal as merge pe Oneplus 7 Pro, dar gusturile nu se discuta. Daca iti place mai mult IOS du-te pe XR, daca iti place mai mult Android du-te pe OP7.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Morariu_Claudiu_1997):

As alege op7 pro dar nu sunt sigur as vrea un telefon cu IOS dar nu stiu si as alege Android dar note 9 chiar daca are procesorul mai vechi e un tel destul de bun cred.
Daca nu dă-mi ex de alte tel performante si de durata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FlorinTma):

Mai de durata decat Iphone si Oneplus nu gasesti. Note e telefon bun dar are o gramada de prostii instalate ce il incetinesc cu timpul rau. Oneplus are un Android curat si se misca super chiar si dupa 2-3 ani.EU am avut timp de 2 ani OP3 si acum am de un an OP6.Nu am avut probleme in acesti 3 ani de genul : se blocheaza, se misca greu, nu primesc updaturi la soft, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iphone-ul XR iti merge lejer fara nici o problema pe orice joc posibil. Legat de celelalte, e perfect din orice punct de vedere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Preotul500):

Da stiu dar nu prea stiu daca să-l aleg deoarece are rezoluția cam mica. Tu ce zici?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează