| ncristian7805 a întrebat:

vreau sa reinstalez windowsul pe laptop,dar biosul nu il recunoaste, plus ca laptopul e blocat in bios(adica se deschide numai in bios)ce sa fac?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca are parola pe bios nu ai ce face

| DaniTDCI a răspuns:

De ce se deschide numai in bios? de oarece nu ai vreun sistem de operare pe hard,sau si daca ai,e corupt si nu se poate lansa,la cate am patit eu la pc-uri, erori peste erori, bagi cd, dvd sau stick bootabil in laptop/pc, asta chiar dupa restart si apesi repede tasta f10 sau f8, nu mai stiu exact care e tasta care te trimite la meniul de boot,daca nu e asa,apasa mai multe deodata ca vei gasi tu,si iti va aparea un meniu in care te va intreba in engleza de pe ce vrei sa bootezi,de pe cd de pe stick. etc,si tu alegi de pe ce vre isa bootezi,daca nu merge asa,in bios cauta la boot options sau la boot menu,nu stiu cum e bios-ul tau,si alege acolo ordinea,adica pe primul rand sa fie cd bootabil,dar sa il ai bagat in laptop,da normal ar trebui sa intre direct in boot si sa instaleze windows,chestia asta e doar si doar din bios,intri la boot si pui pe primul rand cd,adica de pe ce vrei sa faci boot, am scris cam mult, dar mai bine stau sa iti explic, ca e mai bine asa, bafta

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sigur nu ai tasta blocata pe F2/DEL? Pentru ca in mod normal nu are voie sa booteze doar in bios, trebuie sa-l incarce si sa treaca mai departe.