|

Salut TPU, vreau sa va cer o parere despre placile video, nVIDIA geforce gtx 1050 ti 4gb este buna aceasta placa? Are sistem de racire bun? Sau cele de la gigabyte sunt mai bune?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intre placile de referinta de la nVidia (fabricate tot de Gigabyte, Asus, etc, pentru ca nVidia nu produce pentru vanzare, ei creeaza doar cateva bucati pentru teste, )
si cea mai performanta implementare de la Asus sau Gigabyte, exista totusi anumite diferente ...de temperatura, zgomot, si nu in ultimul rand - performanta.
Nu exagerat de mari, insa cele cu raciri custom sunt totusi mai bune, si asteptate/vanate de majoritatea cumparatorilor care au pretentii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o placa video pentru light-medium gaming. Duce jocurle gen fornite pe Ultra si pe cele mai noi pe medium-high 1080P. Avantajul la este ca poti sa o montezi cam in orice PC si nu consuma mult curent, deci nu conteaza ce sursa ai. Partea cu racirea, nu am auzit sa existe probleme cu nici o placa video de la nici o firma.In general la placi video o cumpar pe cea mai ieftina pentru ca performantele sunt 99% la fel si racirea sigur e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează