anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vin si eu cu o mica problema legata de un tv LG 32LD490.Imi scrie pe ecran neprogramat si nu imi gaseste nici un canal, nu merge usb, nu merge conecatat la net nici la pc.Practic nu se conecteaza la nimic.Care ar fi problema? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Intră in setările tv ului si da i cautare automată a canalelor, intrare semnal cablu asa trebuie sa bifezi ca el intreabă, intrare semnal antena prin cablu sau satelit? Si tu setezi intrare semnal cablu, daca nici asa nu i ti gaseste posturi tv atunci trebuie dus la servis este defect ori procesorul ori memoria, alea numai in servis se pot repara, de aceea nici internetul nu merge, dar a mers vreodata televizorul? De cît timp nu i ti merge? Sanatate.Il ai de mult?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru fundă, merge televizorul? Ce a avut?

| pinteagabriel a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

A trebuit sa merg in service asa cum mi-ai spus.era de la placa de baza.ms bft

| dannyel86 a răspuns:

Incearca sa cauti posturile tv din grila operatorului la care esti abonat.
Iata ce sfaturi da LG pe pagina sa:
https://www.lg.com/ro/suport/ajutor-produs/CT20202005-1352892955298-others
Cauta in meniu sa scanezi atat posturile tv analogice, cat si cele digitale. E posibil ca modelul tau sa suporte doar receptionarea posturilor analogice, intrucat vine cu tuner dvb-t (receptia posturilor digitale cu antena terestra).
Pentru a putea detecta posturile digitale transmise prin cablu (grila operatorului tv), e posibil sa ai nevoie de un decodor cu tuner dvb-c (din ce scriu site-urile pe care le-am accesat, tv-ul tau nu are asa ceva si depinzi de un decodor extern).
Dar, ca sa te lamuresti daca televizorul functioneaza si daca poti urmari canalele tv din grila, urmeaza instructiunile de pe link si nu uita sa alegi la scanare ori numai Analogic, ori Analogic + Digital, dupa caz (nu doar Digital, caci s-ar putea sa nu le receptionezi, modelul tau de tv fiind limitat).