|

Salut, vreau să îi fac iubitei mele un cadou. Își dorește un Apple Watch și am vazut ca cei de la Apple au redus seria 3 la 230€. Merita acest smartwatch in 2019? Mulțumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă tu simți ca e persoana potrivita, nu profita de tine și nu e materialista. merita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă pe iubita ta ar "satisface-o" acest cadou și tu simți că merită și dispui de suma fără să-ți afecteze bugetul tău atât de mult, de ce nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Antonio2311):

Nu îmi afectează bugetul, și nu sunt nici eu adeptul acestor cadouri materiale, dar din când in când nu strica, pe langa o amintire. Multumesc pentru raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce intelegi ca "merita un smartwatch".

Persoanl ce nu inteleg cu smart-watch-urile e ca un "watch" (ceas de mana) e un produs de moda, iar daca tu crezi ca un produs de moda e un electronic, cred ca trebuie sa intelegi ca acest smartwatch "merita" ca si echivalentul ca merita un "iPhone3" peste 5 ani.

Nu sunt in masura sa iti judec relatia, dar cred ca daca ea vrea Apple Watch, sigur isi poate cumpara unul, dar daca as lua un ceas, as lua un ceas "real"

Nu de alta, dar daca relatia va ramane in picioare, sau cum vrei sa numesti, peste 3 ani, ea nu are sa aiba pe mana o "jucarie veche" ci ceva care arata rezonabil.

https://:///......B000XSWUPM

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează