| Iancu_Alin_1992 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un laptop cu Linux OS si as vrea sa stiu daca pot schimba in Windows 10 fara probleme. Este posibil?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineinteles ca poti sa ii pui winds. Daca va fi fara probleme depinde cat de bine te procepi

| Iancu_Alin_1992 explică (pentru suntserios):

O sa rog pe altcineva sa mi-l bage. Am fost confuz pentru ca un prieten mi-a spus ca nu se poate deoarece este facut special pentru Linux ceea ce mi s-a parut absurd. Multumesc! Deci il pot lua fara nici o problema nu?

4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Probabil ca esti tanar si ai nevoie de Windows pentru jocuri. Daca nu te omori dupa jocuri deosebite iti recomand sa-l lasi pe Linux Mint Mate. Este cel mai bun pentru incepatori. Cat despre intrebarea ta: da se poate trece cu usurinta pe orice sistem de operare si nu este o filozofie sa ti-l instalezi singur sau in cel mai rau caz sub supraveghere si sa intrebi mereu ce faci. Asa vei invata sa o faci fara sa mai ceri ajutor si eu am facut la fel. E adevarat ca eu eram la varsta maturitatii depline atunci dar ma chinuiam cu dischete si cu un sistem de operare tare greoi: DOS. Iti recomand instalarea cu un stick. DVD-ul din instalare sau prin zgaraiere poate avea o defectiune. Stick-ul, nu. https://www.youtube.com/watch?v=OMiDwkDoUmo

| gelu1970 a răspuns:

Normal ca poti, mai ales ca e un lptop ce il vei cumpara nou. deci probleme in a instala w10 nu o sa ai.

| Rommeo a răspuns:

Mai exista si posibilitatea ca hdd-ul acelui laptop fiind cu linux preinstalat sa fie formatat in EXT4 si atunci nu poti instala imediat windows pentru ca windows-ul nu stie sa citeasca formatul ext4, si atunci trebuie sa-l formatezi tu in NTFS sa poti instala windows-ul.