|

Salut, vreau sa imi fac un calculator, imi puteti da niste sfaturi/site-uri ca sa il fac cat mai performant la un pret cat mai mic posibil?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce vrei tu, performanta maxima cu buget minim, poate doar un specialist in domeniu sa faca. Pentru ca, ca si in orice domeniu, doar un meserias adevarat iti va lucra eficient, facind treaba cit se poate de bine cu cheltuieli minime.
Deci iti dau un singur sfat: cauta un specialist care sa ti-l faca. Singur ai sanse mari sa nu reusesti. Ori il vei face performant, si te va ustura la buzunar, ori te vei uita la pret, si vei plinge mai pe urma de ce ti-a iesit.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, daca vrei sa te ajutam, trebuie sa specifici un buget. Nu putem recomanda fara a stii de ce buget dispui.
Daca se poate, sa specifici si daca doresti monitor, sau daca detii unul deja si nu vrei sa-l schimbi prea curand, ce intrari are acesta. Ai nevoie si de periferice?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare!
Ai grijă să fie compatibile componentele și cumpăra de pe mai multe site-uri (poate pe un site este mai ieftin procesorul, pe alt site poate placa de bază, etc) singurul site pe care îl știu că sunt produse destul de ieftine și este de încredere 100% este evomag.
Poți să aștepți și reduceri pe eMag, Altex, PC garage, etc.
Sper că ți-am fost de ajutor și o zi bună!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează