Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Tu ai pus hard clasic cu platane, asta e hibrid. La sursa puterea e fis, ceea ce conteaza cu adevarat sint randamentul, protectiile, componentele folosite si tehnologia de fabricatie. De ce crezi ca am dat aproape 600 RON pe o sursa de 460W? Ia un 4460 si nu pune nici un cooler. Dupa aia daca e nevoie, mai poti adauga. i5-urile au cooler stock destul de bun.

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Altex stii ca stau cam de-andoaselea cu stocurile, nu? Componentele sint alese fix cu picioarele. Nu intru in detalii. Ai bani de aruncat? Zi citi si ce vrei de la calculatorul respectiv.
P.S. Ca bonus, uite un sistem decent cu i5 care se pi*a cu bolta pe al tau la un pret moderat - http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/982562/
Da, stiu ca placa video nu e in stoc, sursa se poate gasi ceva chiar un pic mai ok in gama asta de pret, nu am stat sa ma uit sa fie componentele la promotie/cel mai bun pret toate.

| danu77 explică (pentru KodrutZ):

Ca sa stii pc-ul meu la pret ii la fel ca al tau

| KodrutZ a răspuns (pentru danu77):

In cazul asta, vai de steaua lui. La al meu placa video e mai puternica, hardul cu mult mai rapid si de capacitate mai mare, sursa mai de incredere.

| danu77 explică (pentru KodrutZ):

Hardul cu cei mai rapid capacitatea ii mai mare.cu placa video ai dreptate dar o gases si pe altex, si la surasa aceeasi putere si inca ceva sa mai pun cooler la carcasa mea?

| danu77 explică (pentru KodrutZ):

Imi poti recomanda o sursa si un hard de pe altex te rog, pana in 300 de ron sa fie sursa si hardul la fel pana in 300 de ron.ms

| KodrutZ a răspuns (pentru danu77):

Altexu' e dezastru cu stocurile si brandurile pe care le aduce. Poti sa iei in rate si de la garaj sau eMAG, daca asta e problema.
Ete:
Sursa - http://www.altex.ro/sursa-de-alimentare-sirtec-hpg-600br-h14s-600w-14cm-fan
Hard - http://www.altex.ro/......64mb-sata3