|

Salut! Vreau sa imi iau un calculator si ma gandeam la asta https://:///......dt.html,si placa asta video :https://pdmedia.ro/Placa-video-ASUS-GeForce-GTX-750-Sil ent-2GB-DDR5-128-bit, daca stiti voi alte placi video sh care sa fie decente in 350 de lei sh, ar fi super:D Mersi!

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

920M ar fi o idee, dar nu e mare diferență. Nu îți recomand să comperi componente PC sh, decât dacă le iei de la un magazin care se ocupa cu așa ceva. Mai bine decât să cumperi ceva de la vreun dubios și în câteva luni să ți se strice

| explică (pentru Andrewquq):

Da, nici eu nu vreau sa imi cumpar de pe olx, okazii etc.Si dintre gtx 750 si 920M care ar fi mai ok?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SkillFull):

Depinde de tine, de nevoile tale și de bugetul tău.
Am un prieten care are modelul 920M și joaca jocuri dintre cele mai noi in 30, unele chiar peste 60 fps cu grafici high-medium.
Din câte știu ambele au 2 GB de memorie video ram. Ambele, in combinație cu un procesor peste i3 (inclusiv i3) merg in jocuri, editare foto și randare video.
Am spus un procesor peste i3, pentru că eu folosesc unul, model destul de vechi in combinație cu un 1050 Ti MSI; iar dacă mie îmi merge, ar trebui și ție happy
Poți să îți iei 920M ul daca îl și gasesti, mă gândesc că e un model putin mai nou decat 750 și s-ar putea sa te tina mai mult timp.
Nu te limita doar la aceste modele, am găsit ceva ok ca preț de la AMD, însă costa in jur de 400-500 de lei pe PC garage; avantajul este însă ca placa este noua, cu tot cu garanție. Tu alegi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andrewquq):

Mersi mult! Si de PC-ul asta in combinatie cu una dintre placile video: https://:///......-usdt.html ce parere ai? I-as mai pune inca 4gb ram.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SkillFull):

Nu pot vedea link ul. Mai pune l odată sau scrie mi pe Instagram: @bogdan.am

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andrewquq):

Uite asta e:https://expertcompany.ro/calculatoare-second-hand/calculatoare-second-hand-hp/calculator-second-hand-hp-8200-elite-sff-intel-core-i52400-socket-1155-4gb-ram-ddr3-hard-disk-250gb-sata-dvd-port-serial-displayport-2538 e un HP 8200 elite sff si ma gandeam daca i-as mai pune placa video si 4 gb ram daca ar putea rula jocuri gen Fifa 19 si programe de editat mai noi ca Sony Vegas Pro 15.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SkillFull):

Procesorul este mai mult decât suficient, îi poți pune încă 4 GB RAM, dar sa ai grija sa fie la fel ca plăcuța pe care o are deja, iar despre placa video recomand nVidia (la mana a doua, că sunt un pic cam scumpute) sau am mai văzut ceva de la AMD, de 2 GB intre 400-500 de ron. Depinde de tine.
Cu inca 600 de lei investiți, iar dacă nu te zgârcești și un SSD, îl poți transforma într-un sistem bun pentru orice: gaming, editare foto și randări video!
Ai grija ce și de la cine cumperi și nu te grăbi să iei decizii imediate. Documentează te bine înainte, in legătură cu porturile, placa de baza a calculatorului, vezi cat suporta maximum și avea apoi începe căutarea de componente. Este foarte ușor să te păcălești.
Eu acum ceva timp a trebuit să îmi schimb placa video. Deja dădusem comanda de una, însă am anulat la timp și am zis sa mai aștept. Am găsit alta mult mai buna, la un preț mai mic decât cea pe care o comandasem și am primit cadou și un SSD de 120 gb.
Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andrewquq):

Da, o sa construiesc pc-ul asta prin noiembrie, pana atunci ma mai documentez si nici eu nu vreau sa arunc bani pe componente care poate nu o sa fie suficient de ok sau durabile, mersi pentru informatii, succes si tiebig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri: