|

Salut! Vreau sa ma apuc sa invat swift. daca ma tin de treaba in cat timp pot deveni un iOS developer sa mi fac propriile aplicatii, mentionez ca stiu putin c++ din liceu si ca pana in toamna cand o sa merg la facultate imi pot dedica mult timp sa invat

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Am studiat la facultate C, C++ și programarea pentru micro-controlere.
Am întrebat domnii profesori/ingineri cam cât de repede poți învăța și mi-au dat un răspuns asemănător. Nu am experimentat pe pielea mea încă. Cu mai multe răspunsuri nu știu dacă am să pot să te ajut.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Swift este super simplu si intuitv. NU vad sa ai probleme cu asta.
Daca esti la liceu si mergi la facultate, pune accent pe bac mai bine, si inveti restul abia la vara.
2. Nu vreau sa iti stric cheful, dar cand ai sa ajungi la facultate, daca e una buna, ai sa vezi ca c++-ul din liceu nu are nici o treaba cu ce inseamna de fapt c++-ul. In scoli se face c++ din alt motiv, si asta nu e ceva rau, dar e bine de stiut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de cât de repede poți învăța anumite funcții, etc. După o să îți ia ceva să găsești niște idei bune și mai ales să le pui în aplicare. Învățarea poate varia de la trei luni la un an, doi după estimările mele. Totul depinde de cât timp îți acorzi să înveți și cât de repede prinzi cum funcționează.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ykuzo):

Salut, lucrezi ori studiezi in domeniu? putem vorbi in privat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează