| DaTsIk a întrebat:

Salut,vreau să-mi dau comandă de ceva de pe ebay și produsul e mai ieftin decât transportul...și n-are rost să dau așa și am făcut următorul lucru : am schimbat vpn pe Uk și am dat shipping pe adresa mea și transportul îl plătesc foarte puțin 3$ parcă și in total ajung pe la 5$ și pe transport in Romania fara vpn ajung la 22 gbp, as putea sa fac așa? Sau mă trezesc că dau 22gbp la livrare laughing

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tricul tau nu te ajuta, ca livrarea nu se poate face in Romania, chiar daca ai folosit un vpn...

| relian a răspuns:

Ai schimbat vpn pe uk cei ala vpn? iar shipping pe adresa ta,e bun,se va sduce in UK, aia nor sa gaseasca adresa aia, or sa returneze produsl inapoi laughing o sa iti opreasca aia banii pentru ca e vina ta, nu ai dat adresa corecta.

Pe ebay nu te joci, ala nu-i OLEX acolo trebuie sa arati ca tu ai dreptate, altfel platesti.
Deci pentru UK shipping este 3 dolari pentru RO mai mult.Deci tu trebuie sa pui adresa corecta,de la tara la strada,oras numar tot.

O sa te trezesti ca nu o sa iti mai trimita aia pachetu, iti opresxc aia si banii, iar pe viitor or sa ocoleasca romanii laughing de aia multi ocolesc RO, pentru ca romanii cauta sa umble numa cu magarii, de aia nu au incredere.
Ebay e cel mai serios webiste de asta de vinzari, aia or sa iti dea negativ si pe viitor o sa mai cumperi din parti de la aia laughing
Eu pe ebay am 100% positive feedback.

| C0STEL22 a răspuns:

Cand curierul o sa vada ca adresa comuna Desculti strada Foamei 3 nu este un UK o sa dea retur la pachet.