| geo_fili_2006 a întrebat:

Vreau sa stiu de ce imi da crash aproape toate programele, pana si windows? Am formatat hard-ul ieri! Pana acum cateva zile toate imi merge-au ca pe roate, dar dintr-o data s-au stricat toate! Sa schimb windows-ul? am windows xp professional versiunea 2002 sp3! Pe internet explorer reusesc sa il folosesc mai mult timp, dar daca intru pe mozilla imediat imi da eroarea cu crash! Ce sa ii fac? Fara raspunsuri inutile! funda...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si eu am avut un crash cu windows-ul, nu mai instala nimic si restul de programe dadeau eroare!
Am bagat hdd regenerator 2011 si acum vad ca merge super.Depinde acum de probleme, poate ai ceva in registrii, la mine de exemplu a inceput sa faca urat dupa o pana de curent.
Eu zic sa ai strictul necesar in pc, pe langa jocuri si alte prostii :
-tunneup utilities
-un antivirus bun, eu prefer kaspersky dar si avast are cateva optiuni noi foarte interesante
-un hdd defragmentat la intervale regulate
Eu totusi zic ca ai nr de bad-uri prea mare, de ieri pana azi sa nu-ti mai mearga nimic...e ciudat! incearca si un antivirus mai bun.

| geo_fili_2006 explică (pentru anonim_4396):

Mi-a facut mai mult asa din cauza antivirusului bitdefender!

4 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Erorile aleatoare pot fi cauzate de multiple probleme, greu de depistat. Eu zic sa duci calculatorul la service, acolo poate fi diagnosticat.

| traveler a răspuns:

Nu este nevoie de centru, aia papa banii si acasa tot tu vei fi cel ce al va "strica" oricum windosul, asa ca invata da il repari singur.Dezinstaleaza Mozilla, curata registrii cu un cleaner si apoi vezi ce antivirus/firewall ai deoarece ceva se intampla doar la internet. Apoi instaleaza un nou firefox descarcat proaspat.Ai optiunea sa ai bagi adonuri,deci adauga ADblok plus ce te va scuti de o serie de reclame, spamuri, virusi etc.Succes.

| Ionut_Mixx_1995 a răspuns:

Fuego, fundita?