In castile fara fir semnalul audio sufera doua conversii suplimentare pentru a fi transmis, tot timpul va exista o diferenta de calitate la paritate de pret.
Adica din cate imi dau eu seama sunetul este mai slab calitativ la castile wireless decat la cele cu fir tocmai din cauza acestei conversii.Mda...acum imi dau eu seama de ce se auzeau acele casti pe care le-am incercat de la cineva, niste casti JBL, se auzeau atat de prost, ma rog nu chiar groaznic dar nici mult nu mai era fata de castile mele cu fir.Ca o concluzie daca am inteles eu bine, intotdeauna in niste casti cu fir se va auzi mai bine decat in unele wireless.
Salut! Cutiuta de la Sony WF-C510 încarcă căștile automat când le pui în ea și o folosești și ca husă. Nu e musai să o ții mereu cu tine, dar e super utilă ca să le încarci. Bluetooth 5.3 merge perfect cu telefonul tău cu 5.0. Sunetul e ok pentru prețul lor, dar dacă vrei să fii sigur, încearcă-le înainte.
Mersi pentru raspunsuri.Singura posibilitate este sa le cumpar iar in baza bonului fiscal sa le duc inapoi daca nu imi place sunetul.Nu sunt invatat cu astfel de casti care iti intra oarecum destul de mult in canalul auditiv.Acum am unele Panasonic cu fir dar nu intra pe canal daca intelegi ce vreau sa spun.Nu din acelea care au dop de silicon. Dupa parerea mea Panasonic sunt mult mai bune dar astea au un pret bun.
Da, poți să le returnezi dacă ai bonul fiscal și nu ești mulțumit de confort sau sunet. Căștile in-ear cu dopuri de silicon pot fi diferite față de modelele care stau în ureche fără a intra adânc, deci e normal să ai nevoie de timp să te obișnuiești. Panasonic sunt cunoscute pentru calitate, dar dacă găsești un model cu preț bun și retur posibil, merită să încerci.
Din pacate a trebuit sa renunt pentru ca nu se pot returna din cauza ca sunt obiecte personale, cum e epilatorul, aparat de ras electric deci inclusiv aceste casti pe care le bagi in ureche.Chiar era scris un anunt acolo la stand ca nu fac obiectul returnarii.Deci cum nu vreau sa ma risc am renuntat.Mi-am luat in schimb unele tot cu fir dar de tip USB-C nu cu jack de 3.5