|

Salut,vreau si eu sa intru in sfera minerilor de btc.Ma folosesc de pc-ul personal si de un site numit nicehash si acolo sunt platit doar dupa ce minez 0.001 (cu un gtx 1060 6gb imi ia cam 5 zile non-stop), pot gasi vreun site sau miner cu program de plata mai rapid? (poate cineva sa-mi si explice pe scurt cum sta treaba)

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu iti recomand sa faci asta deoarece nu este rentabil. Consumi mai mult curent si strici calculatorul decat castigi efectiv. Vremea minatului a trecut. Ca acest proces sa renteze trebuie sa ai PC-uri dedicate cu multe procesoare care sa faca treaba asta si sa consume putin curent. Exista hale intregi in toata lumea in special China unde au mii de computere dedicate care fac asta. Cheia este sa consumi mai putin decat produci. Curentul in China pana nu de mult era ieftin, prin urmare procesul de minare era rentabil.

| a răspuns (pentru iar99Teo):

Cu procesoare s-a minat la inceputuri, in 2009.
Apoi s-a trecut la placi video, iar actualmente, se mineaza CEL mai eficient cu ASIC-uri.
Doar ca cele din urma nu sunt fiabile in timp. (unul costa intre 1500 si 4000 dolari, si in 3 ani, daca complexitatea calculelor creste mult, nu mai sunt bune de nimic).
De aceea vezi in majoritatea cazurilor folosite placi video, acestea pot fi fie vandute pentru jocuri, fie refolosite pentru minat alte monede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti mina eficient cu GTX 1060. Consuma prea mult curent raportat la cate calcule face.
RX 480 e solutia, si celelalte 3 din aceasta gama, (RX580, RX470, RX570). Trebuie sa le modifici BIOS-ul (placilor, cu PC-ului), astfel incat sa lucreze la frecvente mai mici. Minatul nu are nevoie de frecvente mari. Si e nevoie de placi video cu multa memorie RAM, deci cauta variantele de 8GB.
Cei care au curent gratuit, (panouri solare), sau in tari precum Bulgaria, unde curentul e foarte ieftin, pot mina cu placi video puternice, precum Titan, 1080Ti, 1080 sau AMD Vega.
Ca sa minezi cat de cat eficient, ai nevoie de asa ceva:
(bineinteles, pretul de vanzare e mult exagerat, ideea e sa ti-l construiesti tu)
https://:///......a6Ulb.html promoted

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aici faci bani reali http://fixpaybtc.com/? refer=47293

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează