|

Salut! Zilele trecute mi-am luat SSD SanDisk 120 gb pentru un laptop HP 15-G011SQ si un rack pentru HDD. Zis si facut mi-am instalat SSD-ul in locul HDD-ului iar rack-ul in locul unitati optice.Dar problema este ca nu se vede o diferenta majora dupa ce am instalat windows 10 home pe SSD, nu se misca rapid cum ma asteptam eu, inainte aveam windows 7 ultimate ce e de facut?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca sa simti diferenta, trebuie ca tot ce rulezi, sa rulezi de pe SSD.
Ce ai facut tu, am facut si eu, doar ca eu am pus un SSD Intel 545s 256GB. Fara sa-l partitionez, am instalat pe el Steam unde am jocurile, Windows 10 pe 64bit si programele utile. HDD-ul il tin pentru filme, poza si diverse inregistrari.
Incearca sa folosesti un program pentru optimizarea laptop-ului, sa nu-ti mai porneasca o multime de aplicatii odata cu Windows-ul. Iti recomand IObit Advanced SystemCare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JustCosmin):

Nu neaparat. Diferenta se vede la boot, la trezirea din sleep mode, daca rulezi un browser care trebuie sa deschida o sesiune cu 25 de taburi. Asa, daca incarci eu stiu ce... Total Commander sau Paint, viteza tot cam aia e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si la ce diferenta te asteptai? O sa vezi diferentele la transferurile de date, uita-te la temperaturile mult mai mici, ai si un consum mai mic de curent etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează