|

Salutare.am avut un televizor din acela cu tub de la eurocolor si cu timpu s.a stricat.am zis sa il schimb.mi.am luat un vortex(nu e foarte cunoscuta firma) lcd..acum intrebarea mea e:exista alta mufa decat cea clasica de la cablu rotunda pentru a se schimba de la cablu sa se vada mai bine pe lcd? ce sa cer? adica tinand cont ca pe cutie scrie hd sau ce scrie ma gandeam ca trebuia sa se vada mai ok decat la cel cu tub.dar sincer imaginea de la filme,desene, stiri, etc, se vede urat..nu e chiar clara.mai bine se vedea la cel cu tub.am intrat in setarile lui.am butonat la el cateva ore bune..ma gandesc ca ultima solutie ar fi mufa.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ai un abonament de cablu de tip analog este normal sa se vada mai blurat, gandeste-te ca ai rezolutie SD pe un ecran HD sau FullHD. Singurul lucru pe care l-ai putea face este sa treci la un abonament digital cu programe HD incluse.

| explică (pentru WHeisenberg):

Iti multumesc pentru raspuns.ii voi propune batranului sa.si schimbe abonamentu..sa ai spor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

"adica tinand cont ca pe cutie scrie hd sau ce scrie ma gandeam ca trebuia sa se vada mai ok decat la cel cu tub"... te gandeai prost!
O sa se vada HD cand o sa ai semnal HD! Mai cititi si voi, ca de aia platiti net...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

Ba vere da nu trebuie sa fi asa ironic..nu am trecut prin asta si am intrebat si eu.mai bine nu raspundeai

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează