|

Salutare! Am o curiozitate în d-ale muzicii. Ce părere aveți despre programul Avid Pro Tools? Merită pentru crearea și prelucrarea de muzică?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! O da! Merita! Am lucrat pe acest program cu niste prieteni pentru o piesa de tipul dubstep. A iesit super insa trebuie sa ii inveti comenzile bine de tot pentru ca iti dau batai de cap.
Dupa parerea mea, programule foarte bun!

Sper ca te-am ajutat!

| a răspuns (pentru Surtulecs):

Pot sa ascult si eu piesa? Daca e posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dar si consuma imi imaginez

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O fi, dar majoritatea devin frustrați când o chestie pe nume CPU te transformă într-o chestie numită nebun. laughing Am început cu FL Studio, am trecut la Ableton Live iar acum lucrez cu Reaper. De ce? E cel mai CPU-friendly. Creezi o melodie cu peste 50 de... tracks (habar n-am cum îi spune în română). Mai dai și freeze, mai treci de la midi la audio și alte trick-uri... te-ai scos.
Anyway, dacă își permite omul și are cu ce... Pro Tools, Logic și Ableton Live e super-tare. Aș mai adăuga și Cubase. Anyway, eu fac în Reaper, orice vrei tu să fac mai mult sau mai puțin iar costul e super-mic. Ah... poți să-l faci să arate ca Pro Tools dacă vrei. Eu am o temă să arate ca Logic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Blastphemy):

*sunt super-tari... grabaa te transformă în idiot. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează