|

Salutare! Am o intrebare legata de netul de la Orange prin router. Locuiesc intr-o zona la tara unde nu este momentan disponibil doar netul de la Orange si de nevoie il folosesc de la ei. Il am de mai bine de un an si are momente cand merge decent si momente cand iti vine sa il arunci pe geam. Poate sunt pe aici si altii care au net de genul si au ceva solutii ce sa ii fac sa mearga putin mai bine. Il folosesc si cu antena exterioara, pus langa geam sa capteze semnal bine dar se pare ca degeaba. I-am contactat si pe cei de la Orange dar pe baza raspunsurilor lor nu rezolvi nimic. Poate aveti alte idei sau sfaturi care ar putea fi de folos.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,

Daca doresti sa verificam si noi situatia suntem aici.

O zi buna,
Orange helper

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru OrangeHelper):

Au mai verificat colegii vostrii acum ceva timp si nu m-au lamurit cu nimic. Mi-au cerut toate datele, au verificat si la urma mi-au spus ca nu sunt programate lucrari de imbunatatire a serviciilor in perioada urmatoare si daca nu sunt multumit pot sa reziliez contractul. Nu mi se pare normal ca sa primesc un astfel de raspuns cand eu platesc o suma de bani pentru ceea ce scrie in contract, adica viteza la internet de pana la 150mbps si eu am in zilele bune maxim 7-8 iar in marea majoritate a timpului 1-2 mbps. Poate exista solutii si pentru cei din zonele astea sa fie totul la conditiile spuse in contract, cred ca la cum evolueaza tehnologia se pot gasi solutii si pentru cei din zone rurale, nu doar verificari si atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RzV28):

Salut,
Pentru a verifica punctual situatia la care faci referire, te asteptam in sectiunea de mesaje private cu codul tau de abonat sau un numar de telefon de pe cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RzV28):

Știi, chestia cu contractul și ce scrie în el e o păcălire imensă pe care nimeni n-o înțelege.
Treaba constă în Mbps și MBps, una arată viteza actuală împărțită la 8 și cealaltă arată viteza ta actuală în MB/s.
Deci tu ar trebui să ai o viteză de 18.7 MB/s + interferențe și etc. se reduce la maxim 2-4 MB/s.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CookieDog):

Cred ca ai dreptate, cam asta e viteza pe care ei o considera normala. Mi-au cerut sa le trimit o poza cu un test de viteza la internet si am avut 5 mbps si mi-au spus ca viteza e in parametrii ceea ce ma face sa cred ca asta e viteza la care se asteapta si ei sa o am in zona in care locuiesc. Faza e ca sunt multumit daca ar merge constant asa dar are momente cand am si 0, 2 si si e stresant. Desigur am avut momente cand am avut si peste 20 de mbps ceea ce ma face sa cred ca se poate si mai bine dar in continuare raman la concluzia ca cei de la Orange sunt nepasatori cu clientii lor si aici raspunsul lor a fost ca si al altor colegi ca nu exista restrictii pe cont si nu sunt probleme de semnal in zona, dar sa gaseasca alte solutii nu sunt in stare. Totusi traim in 2018, ne laudam cu unul dintre cel mai internet din lume si nu suntem in stare sa gasim solutii pentru toate zonele...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează