|

Salutare,am o mare problema!

De ieri mi se tot aprind avariile și nu le pot stinge.In timp ce merg se aud ușile ca se blochează, se aprind avariile...stau ce stau. apoi iar se aud ușile...se sting avariile și tot asa! Ce pot face pana când ajung la service?

Și ca o paranteza, am luat borna de la baterie pentru a nu porni avariile și sa îmi consume bateria.dar când o pun înapoi mașină nu mai pornește...am înțeles ca e vorba de ceva antifurt..cum o pornesc? Pegeout 307

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Banuiesc ca este un model cu calculator de bord. Acesta este cauza problemelor tale.
Liminiile de avarie pornesc ca urmare a unui scurt-circuit pe instalatie. Ar trebuii sa vezi curand si alte probleme (ramane lampa de mansalier aprinsa sau cand pui frana se aprind si avariile odata cu stopurile de frana), cat despre blocarea usilor exista doua posibilitati: ori calculatorul de bord o ia razna si le inchide si le deschide haotic, ori ai praf acumulat sub buton si atunci cand dai in grapa sau ceva apare un contact imperfect.
Cel mai bine si usor rezolvi la o diagnosticare pe tester. Din pacate costa cam multisor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Edwards2017):

Multumesc pentru raspuns ...insa cred ca am rezolvat...multi ziceau ca e calculatorul de confort sau ceva de genul, inca, undeva pe langa sau la volan cica e o banda, nu am retinut exact care e foarte scumpa noua, am dat 650 lei secound hand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează