|

Salutare!

Am o problemă cu PC-ul meu, de curând imi afiseaza o eroare albastra si nu stiu de la ce provine. I-am reinstalat sistemul de operare, am folosit tot felul de opțiuni repair (cum ar fi recovery, memory diagnossis si mai departe), dar dupa ce bootează înainte de Welcome imi afiseza asta si vice-versa, HDD-ul a murit?

Ca de la memorie nu cred ca e...

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai instalat degeaba windows'ul, poate sa fie hdd'ul sau memoria ram, cam astea cauzeaza des bluescreen. Mai poate sa exista de la placa video sau de la procesor.
Cand iti apare bluescreen'ul de obicei iti arata si ce eroare are (ceva cu 0x00... sau orice alt mesaj) si in functie de mesajul ala poti cauta pe internet sa vezi cam de unde provine.
Sunt programe de test pentru hdd, memorie ram, procesor etc. si vezi care crapa in timpul testului ala e de vina. Testele alea le gasesti pe net, le faci pe un stick sau cd si le bootezi ca pe un windows.
Sau elimini pe rand problema, scoti pe rand fiecare componenta si vezi daca mai cauzeaza sau inlocuiesti cu alta prin casa sau imprumuti de la un prieten sa testezi sa vezi.
Succes!

| explică (pentru Evolution):

Iteleg dar daca reusesc sa butez dupa ce-l aprind pot retine acea eroare ex : 000x0043 sau cum e si caut pe net pot downloada direct acel test, astia pe Youtube umla prin cmd, mscv sau cum era si nu-s eficiente...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Hardu s-a dus naibii! scurt pe doi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează