|

Salutare.Am o problema cu un hdd de pe un laptop sata de pe care windows-ul nu mai booteaza,intra in bios direct. Specific ca acel laptop a cazut, a mai mers 2 ore dupa care s-a blocat si la restart...gata nu mai booteaza windows-ul. Am luat hardul l-am pus pe compul meu mare il vede in bios,in device manager, greu in my computer dar nu port accesa partitiile.Am incercat si in disk managment dar acolo nu imi mai arata nici hardurile mele, asta pana scot acest hard de la laptop.Intrebarea mea este daca mai pot recupera de pe acest hard ceva sau...gunoi? Multumesc dau funda!

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca te tine buzunarul, exista cateva firme in tara care se ocupa exlusiv de recuperari de date! Se folosesc niste tehnologii si softuri speciale, iar tarifele sunt pe masura! Daca nu te tine buzunarul, poti sa-ti iei adio!
Asta e una din ele: http://www.savedata.ro/preturi/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-l la un centru de service autorizat de calculatoare si laptopuri si le spui acolo care e problema si roaga-l sa-ti salveze datele de pe hardisk!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inceaca R-studio ( o sa il iei trial cel mai probabil). Dar din spusele tale razulta o dauna mecanica (posibil actuatorul a tins platanul si a facut zgarieturi circulare). In cazul aceste o sa te "usture" rau la buzunar, recuperarea facandu-se greu si partiala. Daca nu aveai ceva foarte important arunca-l si fi mai atent data viitoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danutzu96):

Multumesc tuturor pentru ajutor, am fost cu el la un service si e clar...recuperarea datelor ma costa in jur de 400 de euro.Am luat alt hard, am instalat tot pe el si am dat de alta problema si anume, nu reusesc sa fac sa mearga hotkey-urile. Driverul l-am luat de la ei de pe site si nimica.Este un laptop Toshiba Sattelite Pro S500-10E.Poate ma puteti lamuri.In graphic option este ENABLE si in divice manager este totul ok.Multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| explică:

Hdd-ul acela, trebuie dus la un centru de calculatoare ca sa iti recupereze datele, in caz ca pot bineinteles si eu, dar costul este unul destul de mare si timpul indelungat. Ce port are hdd-ul tau? Sata/ide?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Sata am scris mai sus.Am incercat si cu Diskinternals Linux Reader dar nimica.Nici acolo nu imi vede nuciun hard.Gandeste si gandeste scaneaza dar atata.Cred ca ajunge la gunoi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Totul e posibil.laughing Dacă ai bani. Poți să-l duci la un service și să întrebi cât te costă pentru tot. Dar vezi să fie ceva specializat să nu-l duci un service de buzunar ca să-l strice și mai rău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează