|

Salutare. Am o problema la o imprimanta Canon pixma mg25505. Dupa ce fac un document in word 2007 in format a4 si vreau sa-l tipăresc nu-mi da voie deoarece imi spune ca am selectat gresit formatul si se aprinde un led la imprimanta in forma de triunghi cu un fulger in mijloc. Îmi da voie sa-l tipăresc doar in format 10×15 dar pe foaia a4 se vede foarte mic ( ocupând mai putin de un sfert de pagina ). Ce pot sa fac?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Probabil setarile imprimantei nu sunt corecte. Daca e windows 10 click dreapta pe iconita windows din stanga jos de pe desktop, Settings, Devices, Printers & scanners, click pe Canon pixma mg25505, Manage, Printing preferences si acolo in meniul imprimantei se merge la Page setup si la Page size sau Paper size se alege formatul A4. Am dat exemplul asta ghidandu-ma dupa modelul meu de imprimanta mai veche, tot Canon, dar e posibil ca meniul sa fie similar.

Deci cred ca problema e in setarile imprimantei si cred ca trebuie refacute setarile driverului imprimantei asa incat la setarile implicite (default settings) sa fie trecut formatul A4.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează