| mario_6601 a întrebat:

Salutare am si eu o problema am incercat sa intru azi pe facebook si imi spune ca am contul blocat pentru motive de siguranta contul meu e blocat temporar imi poate spune cineva din ce cauza va multumesc

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Poate l-ai accesat de pe alte dispozitive sau nu l-ai deschis de ceva timp. Poate cineva a incercat sa-l sparga sau sa-i modifice setarile prin metode externe.Pentru asta, Facebook isi ia masuri de siguranta, ca sa se convinga de faptul ca acel cont iti apartine cu adevarat. Pentru siguranta profilului tau, te sfatuiesc sa-ti inregistrezi pe cont numarul de telefon. Cu un singur sms, deblocarea devine floare la ureche. Recuperarea se poate face si prin mailul folosit pe site-ul de socializare, daca nu ai probleme de accesare si cu el.

| mario_6601 explică (pentru dannyel86):

Salut mersi de raspuns nu stiu cum sa fac sa deblochez profilul am acces la email nu e nici o problema faza e ca imi cere si poza cu un act de identita nu stiu la ce trebuie imi poti explica cum pot face mersi

| dannyel86 a răspuns (pentru mario_6601):

Preventiv, ai putea cere resetarea parolei "Forgotten your password?". Ti se trimite o instiintare pe mail, prin care poti modifica datele de securitate si ar trebui sa ai acces la contul tau. Nu stiu ce aplicatii ai tu active pe site, care sa ceara poze si date de buletin, dar e posibil sa fie un virus la mijloc sau o interventie externa care incearca sa faca rost de date personale. Eu recomand sa nu le dai curs, ci sa incerci rezolvarea problemei prin resetarea parolei la profilul de Facebook.

| mario_6601 explică (pentru dannyel86):

Nu merge nimic doar zice sa fac poza cu buletinul sau pasaportu deci nu pot intra in cont

| dannyel86 a răspuns (pentru mario_6601):

Am sa incerc sa te ajut, dar discutam pe privat. Vei primi pe TPU un mesaj cu informatii de contact.

| dannyel86 a răspuns (pentru mario_6601):

Am trimis mesaj. Iti va aparea pe TPU in scurt timp.

| dannyel86 a răspuns (pentru mario_6601):

Pentru rapiditatea operatiunilor, te-as ruga sa-mi furnizezi pe mail si parola de gmail. Trebuie sa confirm anumite proceduri si mi-ar fi mai usor sa am acces liber si la adresa de mail. Am de introdus un cod trimis pe mail de la Facebook si, daca nu am acces la el, nu pot continua. Multumesc pentru intelegere!

7 răspunsuri:
| Admunssen a răspuns:

Ai fost reclamat ca nu folosesti numele real.