|

Salutare,

Am si eu o problema cu Windows 10, dupa ce și-a făcut ultimele update-uri. Problema este urmatoarea: atunci când descarc ceva de pe net (filme, programe, etc), la un moment dat cand descărcarea ajunge pe la 80-85%, se blocheza complet PC-ul, și efectiv nu înțeleg de ce. Am intrat in Task manager să văd exact ce se întâmplă, și am remarcat că în timpul descărcărilor, procentul de memorie RAM utilizată începe să crească din ce în ce mai mult, pe măsură ce fișierul se descarcă, fără să fac nimic altceva pe PC (ca și cum s-ar descărca în memoria RAM, nu pe HDD). Dacă anulez download-ul, și închid absolut toate programele deschise, procentul de RAM utilizat rămâne tot foarte mare (70-80%), și trebuie să dau restart PC ca să își revină. Menționez că am un Asus cu Intel i7 si 8 GB RAM, și vreau să spun că pe versiunea inițială de Windows 10 (fără update-uri), nu am avut această problemă.

Vreo soluție? Știți cumva de ce face figurile astea?

Mulțumesc frumos!

Vlad.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mda cum doamne ajuta cu 8GB de Ram si procesoru ala nu prea imi dau seama.
Zi ce browser folosesti si de unde descarci
Poti face un test dupa ce deschizi Pc-ul poti da pe:
Ctrl+Shift+Esc si sa opservi daca este vreo schimbare in primele 10 minute
Oricum se stie ca majoritatea persoanelor dupa ce instaleaza Windows-ul respectiv Windows 7/8/8.1/10 primul lucru care il fac si eu este sa opresc update-urile sa caut antivirus si sa actualizez driverul de retea/sunet si grafic.
Dar este o setare care poti da sa te avertizeze de un nou update si sa alegi tu ce vrei sa se instaleze.
In fine dar sa stii ca daca esti genu sa forteze pc-ul sa instaleze si sa dezinstaleze des si sa umbli chiscuind peste tot pe internet ...eu mici nu as face update-uri ca windows-ul nu este ca un MacOS sa il instalezi o data si nu mai ai treava o vreme (daca vrei tu)
Daca ai facut acel test care ti-am scris mai sus sa-mi spui ce este poate te ajut...
Bye si nu uita O INTREBARE FACE MAI MULT DECAT O MIE DE CAUTARI, (dar dupa mine cam tot acolo ajungi)

| explică (pentru CrezyyKiller):

Salut,
Cred că a fost vorba de o eroare de compatibilitate între noua versiune de Windows 10 aparuta, și vreo componentă a PC-ului. Am reinstalat windows-ul cu o variantă updatată doar până în Aug. 2016 și merge perfect! Am dezactivat complet windows update, și sper să fie ok de acum.
Merci happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Mda si mie ami facea la fel dar dupa un timp nu mai face
ai ancercat un update.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa resetezi setarile din browserul pe care il folosesti. Din cauza pc-ului nu poate fi pentru ca ai niste componente bune, cred ca ar fi din cauza browserului. Mai incearca sa opresti extensiile si pluginurile din browser.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si mie imi facea la fel, am reinstalat windowsul, si nu mai am nici o problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează