|

Salutare. Am un GPS made in CHINA dar care functioneaza.L-am cumparat aici in Germania si nu am hartile actualizate. Are IGO PRIMO. Cand pornesc hartile imi apare urmatoarea eroare: FATAL ERROR OCURED IN MAIN THREAD. adress: 0x00070848, exception: 0x0000005 ii dau close si iese din harta. Aceasta eroare nu stiu ce inseamna.

https://www.youtube.com/watch?v=37BWCNlx9Ds&t=68s

acesta este modelul de gps din adresa de mai sus.

Va rog daca ma poate cineva lamuri cu aceasta eroare si cu actualizarea hartilor. Eventual o adresa de unde sa descarc. Multumesc dau funda daca rezolv aceasta problema urgenta.

O zi buna tuturor

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe un forum scrie ca ar fi o problema pe partea electronica.
Cand e vorba de circuite, nu ne ramane decat sa returnam produsul sau sa speram la o reparare prin inlocuirea componentelor defecte.

Iata ce spune sursa gasita de mine:
"my new sat nav is coming up with fatal error address 0 x00070848 exception 0x0000005 fatal error in main thread can you help?

Thank you Alex,
Unfortunately that unit has a serious electronic fault in the memory circuit.
The best thing I can tell you and the only way to fix this is to send it in for repair, or simply return it for an exchange.
There is nothing you could do to remedy this without replacing parts.

Thank you and have a great day Alex!
Tech Michael"

https://:///......dress.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Multumesc o sa consult un electronist. Sincer nu stiu cum sa fie defectiune electronica cand el functioneaza perfect cu aceasta exceptie. Oricum mersi de raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Daca nu reusesc cu acest gps, incerc pe o tableta Mp Man de16gB sa folosesc google maps dar surpriza......cand sa invept navigarea adica cand ii dau start la traseu deconecteaza locatia iar apoi pe harta imi cere sa o pornesc din nou. Ii dau sa porneasca si ma scoate din harta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează