|

Salutare, am un mouse pe USB care face figuri si nu stiu daca e din vina usb-ului sau a lui si m-am gandit sa iau un adaptor ps2-usb, dar cand il conectez mouse-ul `ingheata` de tot, nu mai functioneaza absolut deloc, dar lumina se aprinde deci intra curent in el. Cum as putea sa rezolv? Daca il conectez direct prin usb merge, dar cu intreruperi. Iar in control panel la mouse scrie No Microsoft mouse detected, iar in device manager la mouse este HID-compilant mouse. Posibil sa nu aibe driver-ul bun sau sa nu fie driverul lui, dar pur si simplu nu gasesc driver pentru el, e un mouse fantoma laughing.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi daca nu are senzor-ul mutat intr-o parte sau incearca pe o alta suprafara mai plana daca nu va trebuii sa iti cumperi altul, la 90% din mausi ieftini nu au nevoie de diriver sau daca au nevoie au cd-ul in pachet

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DumnezeuFieCuTine):

Despre ce senzor e vorba? L-am incercat pe 2 tipuri de pad-uri, birou gol nimic. Ideea e ca la o cunostinta merge perfect, tot asa fara drivere speciale etc. Cred ca ma las pagubas ma chinui cu el de vreo 2 saptamani tot testez laughing, probabil voi cumpara altul, dar daca patesc la fel, adica poate e ceva din pc-ul meu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bycosmyn):

Ai putea sa incerci mufele din spate de usb, avand in vedere ca la o cunostinta merge perfect sau poate ca pur si simplu calculator-ului nu ii prieste acel mouse sau invers, incearca sa-l returnezi pe motiv-ul ca nu ti-l acepta calculator-ul, succes! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DumnezeuFieCuTine):

Ma pis pe ea returnare la 50 de lei cat am dat pe el... rolling on the floor Doar ca imi place foarte mult cum imi vine "pe mana". Mai am o antena de internet tot pe usb si ea si mouse-ul sunt bagate in mufele din spate ca aia din fata face figuri laughing. Inclusiv senzorul ala are momente cand se stinge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează