| Alin5644466 a întrebat:

Salutare, are cineva abonament la Youtube premium? Daca da, s-a intamplat sa coste mai mult intr-o anumita luna? Acum vad ca e 29 de lei si poate sa difere pe fiecare luna pretul, cum ar fi sa ma taxeze suplimentar sau e fix 29 de lei. Si la descarcarea video-urilor, merge in 1080p sa le descarc? Si la reclame sunt eliminate complet si pe tv? Mi s-a luat de reclame, imi da intr-una Youtube-ul reclame. Sau pot face cumva sa elimin reclamele pe Samsung smart tv tizen sa instalez vanced sau alta alternativa ca sa le elimin?

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

E 29 de lei lunar. Reclamele sunt eliminate complet si poti descarca in 1080p orice videoclip vrei, atat timp, cat iti permite spatiul de stocare respectiv. Eu unul il folosesc de 2 ani. Pe Youtube-ul clasic, sau cum ii spun eu "Youtube-ul de calici" ( ca na, m-am ajuns laughing ), iti da deja cate 2-3 reclame la rand si e frustrant de fiecare data cand vrei sa asculti o muzica sau sa vezi un videoclip.

| Alin5644466 explică (pentru StoicAnalysis):

Mulțumesc frumos pentru răspuns, inca nu am facut abonamentul si am vazut ca daca dau sa descarc video, calitatea inalta e 720p si scazuta 320p si de aceea am intrebat daca pot descarca in 1080p, stii unde dau prin setari ca sa descarc in 1080p ca sa nu arate 720p? Ca ma gandesc daca fac abonamentul sau nu

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Alin5644466):

Cand dai la continut descarcat, ai sus cele 3 puncte si dai la setari/settings, apoi la descarcare/download, apoi alegi acolo calitatea pe care o vrei tu la descarcare.

Apropos, daca esti student ( la facultate ) poti sa-ti faci abonament pe 18 lei lunar, doar ca trebuie sa le dai anual dovada cum ca esti student.

Am inteles, mulțumesc frumos pentru răspuns, dar in 4k or merge sa descarc video? Poti sa te uiti, te rog frumos? La video-uri de sunt in 4k, macar in 1080p sa mearga

Maxim in 1080p poti descarca continut. Cel putin asa am observat in setari.

Mulțumesc frumos.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Prețul e fix normal. Nu diferă. Și da dispar de tot reclamele inclusiv pe tv

| Alin5644466 explică (pentru suntserios):

Mulțumesc frumos pentru răspuns, dar stii la descarcarea video-urilor daca merge in 1080p