| Nustiudartrebuiesapunintrebari a întrebat:

Salutare, când vreau sa-mi deschid pcul imi da automatic repair si nimic nu merge, nici sa reinstalez windowsul nu pot, e de la hdd? Am si 2...

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E defect pc-ul.
Are nevoie de un specialist CUNOSCATOR. happy

| Algo098 a răspuns:

Poate fi de la hdd. Daca sunt 2 hdd-uri se poate incerca pornirea/instalarea windows-ului pe unul din ele. Daca e un singur hdd, ar trebui inlocuit. Se mai pot folosi programe sau sisteme de operare ce ruleaza de pe stick sau dvd, linux-uri, managere de partitii, se porneste pc-ul cu ele si daca porneste greu sau nu reuseste sa porneasca, hdd-ul e de vina. Cel mai simplu e sa se scoata hdd-ul si daca pc-ul se deschide bine, cu stick sau dvd, e clar ca hdd-ul e cu probleme. Am si eu un hdd mai prost si tot asa pornea sau nu mai pornea deloc, desi aveam windows-ul pe un hdd bun. Daca scoteam hdd-ul rau, pc-ul pornea repede si mergea perfect. Cum puneam hdd-ul rau, cum imi bloca pc-ul, fie nu pornea deloc, fie pornea greu si mergea greu. In cele din urma, l-am pus din nou, (hdd-ul defect), dar am facut niste partitii care sa ocoleasca zonele cu defecte. Acum merge bine, dar nu am baza in acel hdd. Daca pun ceva pe el, nu sunt sigur ca mai recuperez ceva daca se defecteaza din nou, asa ca in scurt timp am sa pun unul nou si n-am sa-l mai folosesc pe cel defect.

| Nustiudartrebuiesapunintrebari explică (pentru Algo098):

Am scos un hdd sa vad, tot același lucru...

| Algo098 a răspuns (pentru Nustiudartrebuiesapunintrebari):

Trebuie incercata instalarea windows-ului pe unul din hdd-uri cu celalalt scos, deci ar fi 2 incercari daca sunt 2 hdd-uri. Ca sa nu se piarda fisiere de pe hard disk, daca e suficient spatiu liber, sa zicem ceva mai mult de 30GB liberi, se poate instala windows-ul fara stergere sau formatare de partitii si in felul asta se pastreaza si ce era pe hard disk.

| CarcotasulVesel a răspuns:

De ce nu poti sa reinstalezi windows-ul?
ce eroare iti da acolo?
ai facut backup si apoi instalat cu format inainte?

| Andrei8920 a răspuns:

Cred că ți-ai virusat PC ul