| Jigokunokishi a întrebat:

Salutare!
Ce folie de protecție îmi recomandați pentru un Google Pixel 4a 5g care să fie destul de bună încât să preia și din șocuri în cazul căderii?
Contează mult firma distribuitoare sau, în principiu, orice folie de sticlă își face treaba?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Folie să preia șocul căderiii? nu există așa ceva. Ia-ți un toc sau lasă-l așa, se se vadă in toată splendoarea lui

| WhiteLife a răspuns:

Eu am Pixel 2 de aproximativ 2 ani si jumatate cu folie Alien Surface si husa normala de silicon. A cazut pe gresie/podea de nenumarate ori, l-am tinut in geanta langa chei si n-are nimic. La telefonul vechi (un Sony) am avut folie de sticla ca am zis sa fie cat mai groasa, dar parca nu citea la fel de repede apasarile. Acum nu mai am problema asta si sunt foarte multumita. Nu stiu cat ajuta folia in cazul socurilor, mai bine sa ai o husa cu marginile in partea din fata putin ridicata si in felul asta, chiar daca pica pe ecran, va fi oarecum pazit.

| dinaprilie a răspuns:

Salut, verifica "pe piata" grosimea foliei de sticla ( desi nu cred sa existe mari diferente ) si foloseste impreuna cu o carcasa "mai buna" ( asta mi se pare mai importanta ca folia ).

| BeeeQuad20 a răspuns:

Salut, in general foliile de sticla de la 50 de lei in sus sunt foarte bune, vezi sa iei de la o firma care nu e 'fantoma'. Desi si cele la 10-20 de lei sunt bune, ideea este ca sunt sanse sa iti cada telefonul, iar de la șoc sa sara folia, mi s-a intamplat.
Eu am acum o folie instalata cu un lichid(lipici special) la UV, am dat 80 pe ea si nu am probleme. Recomand 24gsm in București langa Brâncoveanu pe Alunișului, e un domn foarte de treaba care are magazin acolo, toate foliile pentru orice device le-am pus acolo.