|

Salutare.ce laptop este mai bun cel cu ssd fara hdd sau cel cu hdd fara ssd,ma refer pentru filme muzica si league of legends si ce procesor este recomandat (ps:nu ma intereseaza texturile pot fii si pe medium, conteaza doar sa imi pastrez rank-ul)

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

In momentul de fata sunt bune atat cele cu memorie hdd cat si cele cu memorie ssd, la fel pot spune si despre sshd. Singurele diferente majore intre ele sunt ca ssd-urile si sshd-urile sunt mai durabile decat un hdd, urmeaza apoi viteza la care lucreaza, la care la fel ssd si sshd sunt mai bune, dar nu vei observa diferenta asta la ce vrei tu sa folosesti laptop-ul. Ca si procesor iti recomand un laptop care are macar un i5 daca nu i7 si 8gb ram, cam atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel cu hdd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E bine sa ai un hdd mai mare(cel cu care vine laptop-ul) si mai pui un ssd, unul mic pentru sistemul de operare. Un i3 sau i5 generatie mai noua este arhisuficient dar cel mai important este o placa video dedicată...cât de amarata este ea... 920m, 930m tot iti va duce Lol-ul peste very low-ul dat de cipul grafic integrat. Găsești laptop-uri sub 2000 de lei lejer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează