|

Salutare, cineva sau ceva mi-a accesat pc-ul, ce s-a intamplat mai exact. Eram in Chrome aveam mai mute taburi deschise si dintr-o data se inchid toate si ramane pagina de deschidere cu google si sus in bara de link apare scris "pa" in momentul cand am vrut sa filmez si eu ca... a fost ciudat. Pot afla Ip-ul sau ceva cine a fost? Si cum rezolv problema? Multumesc anticipat.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asa arata virusii si trojeni my friendwinking deal with it, schimba windows si gata, relax. Nu te-a hackuit nimeni in direct, a fost un "auto script software" (virus). Ip nu aflii tu, afla agentiile de securitate. Daca gasesti fisierul de virus in calculatorul tau poti face un track sa vezi sursa. Virusul se deschide in limbajul lui de programare si se trackuieste ruta de unde a venit si acolo se afla cumva hackerul care a trimis. Daca era scris "pa" nu inseamna ca hackerul era roman, virusii sunt trimisi world wide si se adapteaza la tara unde sunt preluati happy daca nu te stii feri singur, iti recomand un antivirus. Ai si tu grija ce software downloadezi in calculator pe viitor. None are safe.

| a răspuns (pentru DryIce):

Ps. cand iei un torens, uita-te la comentarii vezi ce zic si altii inainte sa il dw. Cu cat mai multe com cu atat mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Un antivirus care sa aiba eventual si firewall. E foarte complicat sa afli IP-ul de unde a venit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează