|

Salutarebig grin

Am DVD urile de la nunta facute de un fotograf profesionist, au iesit foarte bine toate cele 6 ore de filmat, unele filmate cte 15 minute altele sunt cadrefilmate si legate la montaj.Acum eu vreau sa imi fac eu un videoclip propiu,adica sa iau video facute de fotograf si sa le montez eu, sunt cadre mai mici de 2-3 minute chiar 5-6 minute.Eu vreau sa le decupez si sa le montez adica din alea 5 min de exemplu eu sa tai 2 minute si asa mai departe impreuna cu poze!Intrebarea mea este daca pot sa decupez si sa le montez, ce program sa folosesc...Ele sunt facute cu VTS sau ceva de genu.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt multe programe care pot face ce vrei tu dar eu ma intreb cat de bine si cat de repede o sa inveti sa le folosesti cand tu nu stii nici de ce ai nevoie pentru asta.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt programe numite "videoeditoare" dar trebuie să înveţi să le foloseşti. Nu-i chiar aşa de uşor dacă vrei să faci o treba bună.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RecKinul):

Scuze pentru intarziere!

Pai am mai facut video uri cu power director, Movie Maker...dar am incercat cu alte programe si nu mam descurcat! Ma gandeam daca stie cineva un site mai explicit ceva...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează