|

Salutare, ieri mi-am cumparat un mouse si cand sa ajung acasa sa il bag in USB (folosesc laptop) nu mergea..adica se aprinde ledul acolo la el tot., dar rareori imi arata eroare ca nu il recunoaste..si in Device Manager nu-mi arata nimic..am incercat sa dau update din Device Manager la tot ce e legat de USB, dar nimic. aveti vreo solutie? Va dau funda si va super multumesc daca ma rezolvati! O zi buna in continuare TPU.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Procedeaza astfel:
1. Conecteaza mouse-ul inainte de pornirea laptopului.
2. La pornirea laptopului intra in BIOS si asigura-te ca, toate optiunile USB sunt pe "Enabled" si salveaza modificarile la iesire din BIOS.
3. Dupa pornirea si stabilizarea windowsului, mouse-ul ar trebui sa functioneze. In caz ca nu functioneaza, incearca sa-i bagi mufa in alta gaura USB.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi ca in device maneger ai la manager compiuter iti arata si maousul vezi daca e activat driverul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi ca in device maneger ai la manager compiuter iti arata si maousul vezi daca e activat driverul daca nu e problema de acolo intra in control panel la Hardwarw si sunete si dai pe prima optiune acolo unde scrie dispozitive si imprimante vezidaca ti-l arata acolo poti rezolva problema si de acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce mouse ai cumparat de la ce marca cat costa! Par lucruri banale dar conteaza si eu la fel am un laptop si un mouse cu cablu USB am dat pe el 100 lei si este de la Razer si imi merge foarte bine! NU AM VENIT AICI SA MA LAUD dar eu zic sa incerci un mouse de la MARVO sau RAZER alea merg 100%. Sper ca te am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează