|

Salutare! Îmi puteți recomanda un program de editare foto profesional? Nu conteaza pretul, ci sa fie de calitate superioara, sa aiba multe funcționalități etc. Gen un program care este folosit de giganții în editare foto. Mulțumesc anticipat și rog seriozitate!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai simplu și intuitiv program profesional de editări foto-video este Sony Vegas Pro (care acum se numește Magix Vegas Pro).
Cel mai avansat și folosit program de profesioniști este, însă, Adobe Premiere Pro fiindcă aduce câteva funcții avansate în plus și o mare compatibilitate cu celelalte programe de la Adobe.
Cam tot ce poți face în Premiere, poți face și în Vegas, ba chiar într-un timp mai scurt. Totuși, în Premiere ai multe funcții de bază pe care, dacă vrei să le ai în Vegas, trebuie să instalezi plugin-uri.

Dacă ești începător la editări, atunci alege Magix Vegas Pro 14. Poți trece ulterior la Adobe Premiere Pro CC, când vei fi la stadiul de avansat. În principiu, încearcă-le pe amândouă și vezi care îți place mai mult. Contează mai mult felul în care îmbini toate elementele foto-video decât programul în care lucrezi (cu alte cuvinte, e mai important pictorul decât calitatea acuarelelor).

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Lightroom

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toate de mai jos sunt capabile sa faca ce vrei tu, trebuie doar sa stii sa le folosesti.
Adobe Photoshop Elements
Phase One Capture One Pro
Corel PaintShop Pro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mulțumesc pentru acordarea celui mai bun răspuns, dar nu știu dacă îl meritam... Recitind întrebarea, acum observ că te-ai referit doar la editare foto, nu și video.

Răspunsul e clar: Adobe Photoshop Lightroom. Este cu siguranță cel mai bun program cu care poți edita fotografii. Îmbinat cu Photoshop (Photoshop-ul normal), poți face absolut orice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Mulțumesc frumos de răspuns și vi l-am dat fiindcă ați muncit la răspunsul dumneavoastră, chiar dacă, să zic, nu era chiar ceea ce mă interesa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Photoshop, Sony vegas

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează