| Stefan_Winter_1990 a întrebat:

Salutare! Intrebarea e urmatoarea. Am un laptop HP 620 si din pacate la el placa video e integrata, mai exact un GM45 si procesorul e un Intel Dual Core T4500 de 2.3 GHz. Vreau sa stiu daca-i pot conecta o placa video externa la el si ce mi-am trebui in materie de cabluri sau surse sau setari ca sa joc niste jocuri oleaca mai decente.

5 răspunsuri:
| JokerDeaD a răspuns:

In primul rand cine te-a ajutat sa iti cumperi laptopul?

In al doilea rand nu am vazut sau auzit ca se poate conecta o placa video externa..., HDD da, in rest nu.

Si cred ca la cati bani o sa dai pe cabluri si placa externa iti cumperi un laptop nou, daca il vinzi pe cel vechi.

| KodrutZ a răspuns (pentru JokerDeaD):

Daca vrei cu adevarat, poti. http://griffin.mixrmedia.com/......ck-diy.jpg
Era suficient sa cauti pe Google in loc sa bagi omul in eroare.
@Stefan: Buba la tine e ca laptopul e depasit per total cind vine vorba de jocuri, iar solutia cea mai comoda e sa il vinzi si sa iti iei frumos un desktop. Cauta cu atentie si o sa gasesti oferte excelente pe ici-colea. Par example - http://www.mygarage.ro/......r-ups.html

| JokerDeaD a răspuns (pentru KodrutZ):

Cred ca te costa ceva sa cumperi si placa si sursa. Decat sa te joci cu el asa mai bine cumperi un PC facut dintr-o bucata.

| KodrutZ a răspuns (pentru JokerDeaD):

Pai da, te costa mai mult decit in cazul unui desktop. Oricum, sint si solutii dedicate, iar alea costa de te ustura, plus ca nu prea vezi pe la noi asa ceva. Cu doar 1500 RON dau sistem care sterge pe jos cu mama laptopului lui, daca te-ai uitat la link. Buba e ca pina la urma o sa ma enervez si il voi dona, ca numa' timpenii se cumpara si eu stau cu asta de vreo luna si nu il vind.

| JokerDeaD a răspuns (pentru KodrutZ):

Asa e.