| ElKarlos a întrebat:

Salutare, merge sa conectez boxa cu bluetooth la PC pe windows 7?
Daca da, va rog sa-mi spuneti cum as putea face.
Boxa e de la Sony.

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu cred ca vei reusi cu Windows 7! Eu am o unitate bluetooth pusa pe PC si am Windows 10. Exemplu: http://bit.ly/2C98RZH

| Salontanul a răspuns:

Apropo! Produsul ce ti l-am aratat are drivere si pentru Windows 7. M-am uitat ulterior la comentarii si asta spunea unul.

Bula
| Bula a răspuns:

Da, merge.
Trebuie sa conectezi un stick USB de Bluetooth, sa instalezi programul si driverele care se dau langa el (de obicei vin pe un mini-CD, dar continutul se poate copia pe un stick de memorie).

Cand cumperi stick-ul Bluetooth trebuie sa intrebi daca este compatibil si cu Windows 7 (preferabil si ulterioare: Win8, Win10), respectiv sa aiba si conexiune audio!

| dannyel86 a răspuns:

Pc-ul nu are functia Bluetooth incorporata, precum unele laptopuri.
Ai nevoie de un Adaptor Bluetooth pe usb, care vine conectat la unitate. Ii instalezi driverele compatibile, apoi poti conecta castile la pc din setarile pentru Bluetooth, pe care le gasesti in Windows7 dupa ce instalezi driverele pentru adaptor.
https://www.youtube.com/watch?v=3CRmrYLny_U

| Bizon95 a răspuns:

1. TREBUIE sa ai bluetooth pe PC, DE ASEMENEA trebuie ca BT de pe PC sa fie versiune egala sau mai mare decat are boxa, altfel NU va merge
2. pe windows 7 e posibil sa nu mearga, eu am avut niste casti si nu erau drivere de windows 8.1, insa pe windows 10 mi-a mers binemercic
3. trebuie sa faci pairing, asta inseamna ori buton de "connect" ori sa apesi lung pe butonul de power pana spune "pairing" sau iti da un sunet specific!

| XNafriu a răspuns:

Daca boxa are support bluetooth atunci da.

De obicei boxele au un buton de unde le pornesti si dupa accea te duci la meniul de deviceuri bluetooth pe calculator si dai pair.

Sper ca ajuta!