| Jigokunokishi a întrebat:

Salutare!
Mi-am cumpărat de curând un nou telefon și mă gândeam ce anume să-i cumpăr pentru protecție, folie + carcasă sau să cumpăr noua folie Alien Surface 360. Ați folosit folia de la Alien? Cum vi se pare?
Eu de obicei am grijă de telefon și nu prea îl scap, dar dacă s-ar întâmpla, oare îmi ajunge pentru protecție doar folia care acoperă întreg telefonul?
Păreri?
Mulțumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| EyesClosed a răspuns:

Eu de când mă știu am pus la telefoane folie de sticlă pe față și bumper de silicon, dar nu din acela de 10 lei, ci unul mai gros și de calitate pe spate și n-am avut niciodată probleme. Dacă ai iPhone poți să-ți pui folie de sticla pe spate și pe față pentru mai multa siguranță + bumper și e tanc.

| dinaprilie a răspuns:

Salut, am avut eu folie alien. Personal nu am fost multumit de ea. Pornind de la "montarea" ei care a fost un "chin" continuand cu murdaria care o abosrbea ( este dintr-un fel de plastic care este mai moale si cam intra in ea tot ce intalneste ) si terminand cu faptul ca, ca si timp uzura ei este foarte rapida ( da stiu, are garantie pe viata - chiar si asa ). Personal am optat tot pentru o folie subtire pentru ecran ( nu sticla ) si cam atat. Totul pentru un iphone x. Inchide ochii si alege!

| Jigokunokishi explică:

De asemenea, recomandați Smart Protection sau Alien Surface?