|

Salutare, o intrebare am: Care ar consuma mai mult... un TV Led LG de 80 cm sau un TV cu tub. dimensiune normala. nu stiu cat are.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde foarte mult de la un model la altul. Insa daca vorbim in general despre tehnologia folosita de televizoare, LED consuma cel mai putin, urmat de LCD (ce consuma cu 10-30% mai mult decat un LED cu specificatii asemanatoare), Plasma (2-3 ori mai mult ca un LED cu specificatii asemanatoare), urmat de CRT(televizoarele vechi cu tub, ce consuma de 2-5 ori mai mult decat un LED cu specificatii asemanatoare).

Cel mai sigur, este sa te uiti, fie pe internet, fie pe cutia produsului, cat consuma.

Prin specificatii ma refer la dimensiunea ecranului, rezolutie si frecventa imaginilor afisate.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal ca TV-ul cu tub.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu-i mare diferenta in linii mari. Mai specific, conteaza detaliile. Oricum, un Tv cu tub, ca si un OLED o sa iti consume mai putin cand vizionezi continut intunecat si mai mult cand ai sa vizionezi continut foarte luminos. OLED-ul evident o sa fie mai eficient probabil si depinde si rezolutia, mai multi pixeli, mai mult consum... Cel mai simplu te uiti pe spatele TV-ului si vezi ce consum are, 75W, 80W, 65W... depinde de TV. Ala o sa fie consumul maxim - imagine perfect alba si sunetul la refuz.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează