| ElKarlos a întrebat:

Salutare, pc-ul meu a inceput sa se miste extrem de greu, cand l-am aprins azi chiar s-a blocat timp de 5 minute.
Va rog sa-mi ziceti un program sa il curat.
PS: nu antivirus deoarece il ingreuneaza.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ingreunarea atat de majora al functionarii se pot intampla din urmatoarele motive:
- Hard disk-ul are defecte (Bad-uri) - se poate rezolva cu comanda " chkdisk C: /f " sau prin proprietatile partitiei C: - Tools - Check disk, testand SI intreaga suprafata (testarea se va face dupa repornirea calculatorului)

- Partitia C: (de lucru) este plina - se poate face loc liber prin stergerea fisierelor mari (filme, muzica), dezinstalarea jocurilor si altor programe mari) de pe partitia C:, eventual marind partitia C:

- Calculatorul este "virusat" - trebuie scanat cu un program antivirus bun.
Recomand Eset Antivirus Online:
https://www.eset.com/us/home/online-scanner

Iti recomand sa parcurgi toate cele 3 etape de verificare, descrise mai sus.

| Simpatik a răspuns:

Ca sa nu ai antivirus in era aceasta digitala e ca si cum ai tine un magazin dupa programul cu clientii, cu usa deschisa.
Nu se poate si cu trabucul in fund si cu sufletul in Rai.
Ai nevoie de o devirusare, de un antivirus apoi care sa stea permanent instalat si daca vrei cand si cand rulezi un program cum este CCleaner ca sa mai cureti din junk files si din registri morti.
Nu strica nici reinstalat antivirusul 1 data la ceva vreme, caci si de acolo poate fi.

| Bizon95 a răspuns:

"miste extrem de greu"
"Va rog sa-mi ziceti un program sa il curat.
PS: nu antivirus deoarece il ingreuneaza."

ce draguti sunt civilii astia care habar nu au, dar trag concluzii
da, STIU CA FAC PE DESTEPTUL... DAR

1. tu, tragi concluzia gresita din prima si influentezi raspunsurile care NICI UNUL nu e la obiect... daca brusc a inceput sa se miste greu atunci ori ventilatorul nu mai merge, ori radiatorul e obturat (de praf) asa ca ventilatorul merge degeaba, moment in care, ca sa nu ia foc, procesorul se duce la 10-25% din putere (depinde de procesor), si asa iti merge EXTREM DE GREU

2. toate programele de curatat sunt o frectie la picior de lemn, nici unul nu scoate o imbunatatire semnificativa... NICIODATA!

3. ASTA E CEA MAI MARE TAMPENIE POSIBILA!
oricat ti-ar ingreuna un antivirus E MUUUUUUUUUUUULT MAI BINE DECAT SA TE VIRUSEZI, SI O SA TE VIRUSEZI, CAT STAI PE INTERNET, iar daca virusi care te umplu de reclame INGREUNEAZA MULT MAI RAU DECAT UN ANTIVIRUS, virusi care iti cripteaza toate datele si pana nu platesti recompensa nu le mai vezi (datele alea) s-ar putea sa te termine, mai ales daca ai poze de familie in calculator, sau alte lucruri IMPORTANTE!

| FaraNume1245 a răspuns:

Reinstalează sistemul de operare și folosește un antivirus de acum înainte.

| Raducons a răspuns:

Poti sa instalezi malwarebytes si faci o scanare, apoi il dezactivezi.Eu cred ca are legatura cu viteaza la internet, adica sunt caderi de retea