|

Salutare prieteni, treaba stă așa am luat toate componentele jos din unitate să le curat și când le-am pus înapoi pam pornește pc dar placa video nu trimite semnal nici placa de rețea! Mă ocup de pc ca să nu creadă lumea ca sunt ceva puști de 12 13 ani care se joaca toată ziua! M-Am uitat atent care e problema, dar nu îmi pot da seama un răspuns dacă se poate, Mulțumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Porneste dar nu da semnal video? Verifica daca ai toate mufele conectate ok, scoate o placuta de ram si incearca sa il pornesti fara hdd si placa video dedicata, eventual scoate si bateria de bios sa il resetezi.

Daca pleaca doar cu ram si placa integrata introdu cate o componenta pana vezi care e cea cu probleme.

| explică (pentru WHeisenberg):

Am incercat tot, deci problema e urmatoarea, nu da semnal placa video, nu merge nici placa dedicata, nici placa de retea nu porneste! Ventilatorul porneste deci primeste curent. Habar nu am!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kilder64):

Ai scos cumva procesorul din soket? Daca l-ai scos verifica sa nu ai pini indoiti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai scos ventilatorul de pe procesor se poate sa nu mai faca legatura pasta termoconductoare cu procesorul, daca nu ai pasta termoconductoare pune pasta de dinti pe 3 sferturi din procesor incepe de la centru. Eu folosesc Colgate big grin nu fac misto. Dupa ce faci asta scoate bateria pentru update si dupa aceea il pornesti dar inainte scoate palca de rami si schimba in alt slot dupa aceea faci iar treaba cu bateria inainte sa il pornesti. Daca ai 2 placute de rami introducele pe rand se poate sa nu functioneze una.La mine tot asa s-a ars la scoatere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează