|

Salutare recent am vazut publicata pe net o stire despre noua consola de jocuri a celor de la Microsoft, cum ca nu se vinde etc...si ma tot gandesc cum de firma Microsoft inca este printre marii giganti ai industriei IT daca :limbajul c sharp nu mai este la fel de competitiv ca celelalte,lumea nu prea mai prefera windowsul, adica ce are atat de special firma asta de inca e in top daca ea pare in declin? funda!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Microsoft merge bine pe piața conselelor, e cam la egalitate cu Sony, în afara de piața telefoanelor mobile pe care, pentru moment, au părăsit-o, au supremație în toate domeniile în care activează.
Ce preferă lumea dacă nu Windows?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Microsoft face bani pe partea de cloud/enterprise cit nu ai tu idee. Windowsul nu mai e de mult principala lor sursa de venit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana sa pui intrebarea asta, ar trebui sa te intrebi ce procent din vanzarile Microsoft reprezinta sectorul console. Pe langa asta, cine ti-a spus ca lumea (care lume?) "nu prea mai prefera windowsul"? Conform ultimelor cifre oficiale, Windows este pe 88% dintre toate desktop-urile si laptop-urile si pe 35% dintre toate serverele publice (accesibile via WWW).

Asa ca, unde este declinul?

P.S. In mod curent lucrez pe workstation-uri Solaris, asa ca nu pot fi acuzat ca as fi partizan Microsoft.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce are atat de special firma asta?
S-ar numi "mindshare"...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cate nonsenuri listate, deloc sustinute de dovezi.
Ah, ca Microsoft nu are suprematie pe piata mobilelor sau consolelor e total neinteresant. Nu asta e focusul lor.
E un gigant ce nu va cunoaste niciodata ce e ala declin.
Sa zici ca Windows-ul nu e popular denota ca esti utilizator preponderent de telefon cu Android si PC-ul il deschizi din joi in pasti. Mai rar intalnit, poate doar un user fitos de Apple/Mac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează