| Daniel_Pavel_1990 a întrebat:

Salutare. Recent mi-am cumparat o placa de baza noua mai exact un Acer B75H2-AM deoarece cealalta s-a stricat. Am instalat Windows-ul, am instalat drivere, dar vad ca nu mai am aceleasi FPS-uri in jocuri fata de cum aveam inainte.
Am 20 GB ram DDR3 (2x8,2x2),
Procesor I7-3770-S 3.1ghz
Placa video GTX 1060 de 6 gb.
Sunt foarte sigur ca nu e din cauza procesorului sau a ramilor deoarece inainte totul mergea perfect, acum zici ca placa de baza a limitat placa video si imi merg jocurile destul de naspa.

8 răspunsuri:
| l33lch33p a răspuns:

Ti-ai raspuns singur la intrebare

| Daniel_Pavel_1990 explică (pentru l33lch33p):

Eu cautam o solutie, dar vad ca te duce capul doar sa comentezi aiurea...

| l33lch33p a răspuns (pentru Daniel_Pavel_1990):

Unde am comentat aiurea? Ti-ai luat o prastie de placa de baza si acum vi sa ne plangi noua ca nu mai ai aceleasi FPS-uri in jocuri? Pai normal daca nu iti iei macar un Z75 ca poate ai ram de frecventa mare, la asta nu te-ai gandit

| Daniel_Pavel_1990 explică (pentru l33lch33p):

Placa de baza este cam tot din acelasi an cu cea veche. Ma gandeam ca este o setare in Bios sau undeva care imi scapa. Asta mi-am permis-o, asta mi-am cumparat-o. Nu m-am plans nicaieri, incerc doar sa caut o solutie. In loc sa vi cu un raspuns valid, ma iei pe mine ca „este o prastie de placa de baza", ca „de ce nu imi iau in Z75?". Bai omule, daca n-ai nici o solutie macar taci si da scroll mai departe, nu fa aici pe expertul chiar daca nu stii nimic pentru ca n-ai sa rezolvi absolut nimic.

| l33lch33p a răspuns (pentru Daniel_Pavel_1990):

Pai daca tot esti expert, de ce nu ai facut research la placa aia de baza, daca ai fi facut, ai fi vazut ca suporta maxim 16 gb ram nu 20 cum i-ai pus tu, pe langa asta, nici nu ne-ai dat informatii mai concrete cu specificatia pe care o ai ca sa-ti raspundem, eu cand ti-am spus ca ti-ai raspuns singur la intrebare tu zici "dar vad ca te duce capul doar sa comentezi aiurea"... Pai daca pe tine nu te duce capul sa-ti faci research la componentele pe care ti le iei e vina noastra ca nu putem sa te ajutam?

| Daniel_Pavel_1990 explică (pentru l33lch33p):

Inainte sa o cumpar, m-am uitat pe mai multe site-uri si placa de baza am vazut ca suporta 32 gb ram.

| l33lch33p a răspuns:

Https://www.interlink.ro/......and-p32255

Ia uite ce ne mai spune aici: Nu suporta placi video cu memorie de 4GB sau mai mare.

Si tot eu sunt necunoscator?

| Daniel_Pavel_1990 explică (pentru l33lch33p):

Si de ce nu ai putut sa raspunzi din prima asa?