|

Salutare TPU, acest pc este bun pentru gaming? mi l-a facut un prieten, dar nu stiu cat de bune ar fi procesoarele amd, iar la sursa cred ca e nevoie de una mai mare, pareri?http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2813294/Eu m-am gandit la asa ceva, i7 este mult peste acel amd sursa este mai mare carcasa mai frumoasa si placa video e asemanatoare, si 8gb ram nu cred ca am nevoie de mai multCare credeti ca e mai ok?

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2813374/

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Placa video nu prea e asemanatoare, i7 nu prea te ajuta in gaming.

Configuratia aleasa de tine este foarte neechilibrata si o sa ai bootleneck intre procesor si placa video. Pentru un i7 ai nevoie de minim gtx 1070, la 1050ti o sa fie limitat grav.

Eu ti-as recomanda asa:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2813450/

Configuratia asta duce lejer orice joc fara probleme.


Configuratia facuta de prietenul tau este ok, procesoarele noi ryzen sunt foarte bune, chiar peste actualele de la Intel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WHeisenberg):

Wishlistul tau este indisponibil, nu merge
Atunci, imi recomanzi sa raman la prima varianta? Mi-e cam frica, nu am mai avut amd pana acum si am auzit doar pareri proaste, ca se incalzesc, se ard mai repede, consuma foarte mult si coolerul este foarte galagios. La primul wishlist nu am nevoie de cooler mai bun?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Seria Ryzen este un fel de phenon reinventat al AMD-ului, mult mai reci decat Intel-urile actuale cu un consum de energie mai mic decat Intel.

Coolerul stock face fata cu brio, il tine rece. Nu te lua dupa parerile proaste ca sunt afirmatii ale Intel fanboy-ilor. Mergi pe ryzen si o sa fii foarte multumit.

BTW uite si wishlist-ul recomandat de mine:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2814062/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta e mai ok http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2813374/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E mult mai buna asta http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2813374/, dar eu iti recomand sa dai 300 de lei in plus si sa iti iei 16 GB memorie RAM, deoarece piesele celelalte sunt foarte bune, 8Gb Ram i-ar putea scadea performanta maxima

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează