|

Salutare TPU! Acum cateva zile mi-am cumparat o placa video VGA Asus Gtx 750 ti ph 2gd5 ddr5, 128b. De cand am cumparat-o, imi da crash dupa crash. Intru pe un joc de ex., stau 30-40 min (temperaturile nu trec de 35-40 grade) si imaginea incepe sa se aprinda si sa se stinga. Cateodata se blocheaza imaginea de tot, apar niste dungi verticale si numai am ce sa-i fac decat sa-i dau restart. Driver-ul instalat a fost cel basic, de pe cd-ul lor. Sistemul meu este un Intel i3 4170 3.7, Asus H81M-K, 4gb ddr3, iar sursa este delux si are 450W.

Are cineva o solutie? Sau macar o presupunere?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sistemul a fost cumpărat întreg sau pe piese?
dacă a fost întreg, ai un sigiliu pe spatele carcasei și nu poți umbla tu pe acolo, așa ca îți rămâne doar să îl duci în service.
dacă a fost pe piese, scoate placa video de acolo, verifică în venturi dacă este praf sau ceva, pune-o la loc (ai grijă mare la îmbinații) și reinstalează driverul pentru ea de pe site-ul ASUS, nu mai sta cu el default pentru că poate între timp ăia au pus o groază de updateuri pe care tu nu le-ai făcut, ceea ce nu e întocmai okay.

| explică (pentru iEquinox):

Sistemul a fost cumparat intreg. Placa video separat.
http://www.pcgarage.ro/......eriferice/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: