anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare TPU! Am si eu o intrebare...Acest build merita http://www.mediadot.ro/wishlist/55591/? O sa cumpar si un cooler aftermarket : http://www.altex.ro/cooler-procesor-zalman-cnps7x-led-1x 92mm-blue-led-x3-heatpipe (nu vreau sa fac OC dar presupun ca este foarte bun pentru scaderea temperaturii procesorului). Este prima data cand imi fac pc pe piese... PC-ul o sa il folosesc pentru gaming, buget ~3000 roni. :D

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Ce nu intelegi c a i5 4460 este blocat si nu ii poti face OC? Pentru OC iti trebuie un procesor din seria K ( care este mult mai scump decat 4460-ul ) si o placa de baza de minim 500 lei. Nici nu cred ca are rost sa-ti recomand din moment ce pana si tu ai depasit bugetul tau in whishlist cu 300 lei. Stai cu ce ai, este foarte bun.

2 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Nici nu puteai sa faci OC 4460-ului. Procesorul sta foarte bine cu temperaturile pe cooler-ul stock, deci nu mai este nevoie de un cooler aftermarket.

| Anonim explică (pentru Jipa95):

Stiu ca procesorul este locked, dar ma gandeam ca o sa imi sugerati voi ceva mai bun care implica ceva oc sau o alta placa de baza(pe care faci oc), dar eu zic ca in banii astea este ok ce am ales eu.