| Anonymus223 a întrebat:

Salutare TPU. Am si eu o mica curiozitate, detin un telefon Samsung galaxy a5 2016 iar curand l-am scapat pe jos iar sticla din dreapta jos s-a spart destul de rau, mentionez ca touchscreen-ul functioneaza perfect, iar displey-ul prezinta o pata mov in locul sparturii. Vreau sa stiu daca cei de la Orange pot repara telefonul el fiind in garantie sau trebuie sa merg la un service sa ii schimb ecranul, vreau detalii, Dau funda!

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Vei putea sa repari telefonul contra cost la Service-ul Orange. Aici https://www.orange.ro/orange-service/ gasesti informatii despre Orange Service, in care poti duce telefonul. Daca nu poti sa mergi direct la sediu, il poti preda in orice shop din tara, conform pasilor descrisi aici https://www.orange.ro/help/cum-trimit-un-telefon-n-service-148
Tariful reparatiei iti va fi comunicat telefonic, de catre colegii din Service, dupa ce dispozitivul va ajunge la unitatea de service si va fi evaluat de catre un technician.

O zi buna,
Orange Helper

| Anonymus223 explică (pentru OrangeHelper):

Ok, iti multumesc mult!

| Anonymus223 explică (pentru OrangeHelper):

Nu va suparati mai am o singura curiozitate, pot lasa acest telefon plus altele si sa iau altul de la dumneavoastra si prelungire de abonament sau diferenta, daca este nevoie?

| OrangeHelper a răspuns (pentru Anonymus223):

Te-am contactat prin mesaj privat.

3 răspunsuri: